Afvallen

Het grote toverwoord, maar hoe doe je dat? Ga je alleen aan de slag of zoek je hulp van een gewichts-consulent bij het afvallen? Kies je voor een (crash)dieet dat niet vol te houden is, of wil je afvallen op een gezonde en verantwoorde manier voor de langere termijn? Dan ben je bij Blij in Balans aan het juiste adres.

WAAROM WIL JE AFVALLEN?

• Om lekkerder in je vel te zitten

• Je aantrekkelijker te voelen

• Je gemakkelijker te kunnen bewegen

• Je weer fitter te voelen

• Om dat éne kledingstuk weer aan

    te kunnen

• Om gezonder te leven

 

 

Samen met jou kijk ik naar je huidige eetpatroon en wat we daarin kunnen veranderen.

Bij de één gaat het om kleine aanpassingen, bij de ander is een volledig ander eetpatroon nodig. Door je bewust te laten worden van wat je eet en wat de oorzaak is van je huidige eetpatroon, merk je dat afvallen geen afzien hoeft te betekenen. Eigenlijk mag je alles eten maar je zult vooral moeten leren welke voedingsstoffen goed voor je zijn.

 

Daarnaast is bewegen een belangrijk onderdeel van het afvalproces. Je zult zien dat je er energie van krijgt waardoor je de dag beter aan kunt. Door een actievere leefstijl ga je meer energie verbranden en dat komt weer ten goede aan het gewichtsverlies.  Het resultaat is een voor jou gezond gewicht waarbij je je fit en sterk voelt. Je hebt weer energie voor 10! Daardoor ben je in staat om alles te doen wat je graag zou willen doen. Dus ben je woonachtig in de regio Uden, Oss, Veghel of Rosmalen, neem dan vandaag nog telefonisch of per e-mail contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Om je topfit te voelen moeten voeding, beweging en ontspanning in de juiste verhouding tot elkaar staan. Iedereen heeft recht op deze ervaring!

Reken voorgoed af met diëten en overgewicht, ga voor een gezonde leefstijl met een daarbij behorend gezond gewicht.

"Afvallen? Wij zijn meer van het volhouden!"

© 2020 Copyright Blij in Balans - Gemaakt door van daal ontwerp

Gording 93

5406 CN Uden

T: 06-13800478

E: Mieke@blijinbalans.nl