BEDrijven

Ieder groot of klein bedrijf met personeel moet over BHV’ers beschikken en dient te zijn aangesloten bij een arbodienst. Dit wordt vereist door de overheid maar ook verzekeringsmaatschappijen verlangen dit van werkgevers.  Door het voeren van een arbobeleid hoopt men het ziekteverzuim terug te dringen en binnen de perken te houden. Jammer dat men door middel van een beleid ziekteverzuim wil terugdringen, terwijl uit onderzoek blijkt dat we 75% van onze gezondheid zelf in de hand hebben.

WAAROM BLIJ IN BALANS VOOR BEDRIJVEN?

In tijden van recessie wilt u als werkgever zoveel mogelijk bezuinigen om het hoofd boven water te kunnen houden. Waarom dan niet preventief te werk gaan om de hoge kosten door ziekteverzuim terug te dringen? We hebben 75% van onze gezondheid zelf in de hand, waardoor bedrijven een grote inhaalslag kunnen maken op de bezuiniging in ziektekosten. Door een relatief lage investering te doen in uw eigen personeel behaalt u een hoger rendement.

 

Maak uw personeelsleden bewust van een gezonde levensstijl en laat ze dit aan den lijve ondervinden door hen 12 weken te laten deelnemen aan het programma van Blij in Balans. U zult zien dat het personeel lekkerder in haar vel zit, productiever zal zijn, fitter, een betere conditie heeft en daardoor minder kwetsbaar is voor ziektes en kwaaltjes.

Wilt u ook bezuinigen op uw ziektekosten? Neem dan vandaag nog contact op en kijk wat Blij in Balans voor u kan betekenen.

 

Ziekteverzuim? Wij denken meer aan een beloning voor het topfit zijn!

© 2020 Copyright Blij in Balans - Gemaakt door van daal ontwerp

Gording 93

5406 CN Uden

T: 06-13800478

E: Mieke@blijinbalans.nl