ERVARINGEN

Deelnemers vertellen hun ervaringen

Om privacy redenen zijn de namen van de deelnemers  gefingeerd.

MARIA (55 Jaar)

"De persoonlijke betrokkenheid van Mieke maakt en houdt je enthousiast. Ik mocht zelfs meer eten dan voorheen en daar was ik ontzettend blij mee. Het is fijn dat je geen honger hoeft te hebben en je gezinsleden gewoon mee kunnen eten. Het traject heeft me meer gegeven dan wat ik er van verwachtte.  Doordat ik zelfstandig ondernemer ben, vergat ik nog wel eens om te ontspannen. Nu golf ik weer, een hobby waar ik volop van geniet. De kleren die te klein waren geworden, pas ik weer. Ik heb mijn doelstelling zeker gehaald. Zo zit ik weer lekkerder in mijn vel en voel ik me veel fitter dan voorheen."

CYNTHIA (28 Jaar)

"Ik vond het tijd worden om weer aan mezelf te gaan werken. De laatste jaren was ik alleen maar zwaarder geworden en deed ik totaal niets meer aan sport. Naar aanleiding van de onderzoeken en bloedtesten die bij mij waren afgenomen in verband met een aantal miskramen, bleek mijn conditie zeer slecht te zijn. Daarnaast waren de vitaminewaarden in mijn bloed veel te laag. Dankzij het coachingstraject bij Mieke ben ik weer veel fitter. De bloedwaarden zijn weer goed en inmiddels ben ik blijde verwachting. Ik ben nu hoogzwanger en heb er alle vertrouwen in dat ik een gezond kind ga krijgen. Voor het eerst heb ik een zwangerschap zonder problemen doorlopen en heb me nog nooit zo gelukkig gevoeld."

MARJA (47 Jaar)

"Ik kwam op het goede moment de advertentie van Blij in Balans tegen. Het coachingstraject was voor mij de ideale manier om af te vallen op een manier die bij mij past. In mijn hoofd is er veel veranderd ten opzichte van voorheen. Dit komt onder meer door het werkboek en de wekelijkse gesprekken met Mieke. Ik kies nu bewust welke voedingsstoffen goed voor me zijn. Hierdoor heb ik er alle vertrouwen in dat ik mijn streefgewicht ga halen.  Dat is mij met andere diëten nooit gelukt."

YVONNE (28 Jaar)

"Er is voor mij veel veranderd sinds ik het coachingstraject volg bij Blij in Balans. Eerdere diëten die ik volgde, hield ik maar een maand vol. Ik viel dan wel snel af maar die kilo’s zaten er ook net zo snel  weer aan. Van Mieke moest ik meer eten dan ik ooit gedaan had. Dat rijmde voor mijn gevoel niet met mijn doelstelling  om gewicht te verliezen. Toch had ik het volste vertrouwen in Mieke.  Nu ben ik inmiddels 30 kilogram kwijt en draag ik kleding die vijf maten kleiner is dan voorheen. Ook ben ik weer gaan bewegen. Nu kan en durf ik weer te fietsen en ik pak nu dagelijks de trap in plaats van de lift. De chronische pijn in mijn benen is veel minder geworden en de pijn aan mijn enkels is zelfs volledig verdwenen. Van  de maagzuurremmers die ik gebruikte,  heb ik nog maar de helft nodig. En de trombosemedicijnen zijn zelfs helemaal vervallen. Bovendien zit ik veel lekkerder in mijn vel en  slaap ik vele malen beter."

JULIËN (38 Jaar)

Ik ben bij Mieke gekomen omdat ik graag wat wilde afvallen. Tijdens het squashen ondervond ik nogal wat problemen door mijn overgewicht. Wekelijks squash ik op woensdagavond en doe ik mee aan de competitie. Wanneer ik een wedstrijd verloor kwam het meestal door het gebrek aan snelheid en flexibiliteit. Ik had altijd twee tot drie dagen last van spierpijn na een squashavond. Ik moest aanzienlijk meer water gaan drinken van Mieke. Dit koste in het begin wel moeite om het niet te vergeten. Ik heb mezelf aangeleerd om bij ieder eetmoment te drinken en standaard een flesje water in de auto mee te nemen. Wat vond ik het in het begin vervelend dat ik twee tot drie keer per nacht mijn bed uit moest om te plassen. Daarnaast kreeg ik het advies om geen alcohol meer te drinken na het sporten. Dit meteen uitgeprobeerd en inderdaad de spierpijn was aanzienlijk minder en na één dag had ik er geen last meer van. Door het meer eten en drinken in combinatie met wekelijks mee te doen aan de Bootcamp heb ik de competitie ronde die daarop volgde gewonnen. Ik merk dat ik me veel fitter voel, beter kan concentreren en veel lekkerder in mijn vel zit. Dit alles komt ten goede van mijn HBO studie die ik naast mijn fulltime baan volg. Hierdoor heb ik er het vertrouwen in dat ik deze studie volgend jaar met een diploma kan afronden.

Kijk voor meer ervaringen op onze facebook pagina!

© 2020 Copyright Blij in Balans - Gemaakt door van daal ontwerp

Gording 93

5406 CN Uden

T: 06-13800478

E: Mieke@blijinbalans.nl