Mieke Sweekhorst

AANGENAAM KENNIS TE MAKEN

Ik kom oorspronkelijk uit Lisse en woon sinds 1989 in Uden. Na verschillende uitstapjes richting de modewereld, de horeca, het zelfstandig ondernemerschap en het bedrijfsleven, heb ik de balans opgemaakt van mijn leven. Met behulp van een personal coach kwam ik tot de ontdekking dat mijn passie op een heel ander gebied ligt dan het bedrijfsleven. De combinatie tussen bewegen, mensen helpen bij verantwoord afvallen en mentale training daar haal ik mijn voldoening uit.

 

In 1998 behaalde ik al mijn diploma voor steps- en aerobicsinstructrice en die vulde ik aan met de opleidingen Fitvak A en B. Daarnaast heb ik nog aanvullende cursussen gedaan zoals Indoorcycling, Bootcamp Instructor en The Gladiator Workouts. Vervolgens ben ik in 2013 gestart met de opleiding gewichtsconsulente bij Sonnevelt Opleidingen, de academie voor een gezonde levensstijl. Door de jaren heen heb ik hier nog Mental Coaching, specialisatie Sport en Voeding, Orthomoleculair Voedingsdeskundige e.d. aan toegevoegd. Tot op de dag van vandaag ben ik bezig om mijn kennis te vergroten op het gebied van voeding, beweging en de mentale gesteldheid van de mens.

 

Door de juiste balans te vinden in voeding, beweging en ontspanning kreeg ik zelf de energie weer terug die ik enkele jaren geleden kwijt was. Dat gevoel gun ik een ander ook! Om weer lekker in je vel te zitten, topfit en energiek te zijn. Mijn droom om opnieuw een zelfstandige onderneming te starten, kwam uit en sinds Februari 2013 is Blij in Balans een feit.

Mieke Sweekhorst

Coach voor een gezond gewicht

© 2020 Copyright Blij in Balans - Gemaakt door van daal ontwerp

Gording 93

5406 CN Uden

T: 06-13800478

E: Mieke@blijinbalans.nl