WORKSHOPS

Meerdere keren per jaar verzorg ik workshops die uit één of meer dagdelen bestaan.
Tijdens een workshop wordt er één thema behandeld waar je je in gaat verdiepen of die jou op weg helpt met de eerste stappen naar een gezonde leefstijl.

De geplande workshops en webinars zijn:

⇒ Sport & Voeding ⇒ Klik voor meer informatie
⇒ Eet je gelukkig! ⇒ Klik voor meer informatie
⇒ De Gezonde BBQ ⇒ Klik voor meer informatie

Interactieve opzet

Deze workshops zijn interactief waardoor je dus zelf ook meteen aan de slag gaat. Met behulp van leuke oefeningen of opdrachten die je individueel of gezamenlijk uitvoert ga je ervaren hoe het werkt. Dit geeft je ook inzichten en handvatten waarmee je zelf aan de slag kan om jouw leefstijl te verbeteren. Aan het einde van de workshop of webinar ga je met de opgedane kennis en een naslagwerk met een voldaan gevoel zelf aan de slag.

Inspirerende omgeving

De workshops vinden plaats op een locatie in het buitengebied aan de rand van de bossen. Om iedereen aandacht te kunnen geven zullen de groepen uit maximaal 20 personen bestaan. Op de pagina van de desbetreffende workshop tref je meer informatie aan en kan je je opgeven en eenvoudig en veilig afrekenen via Mollie. Zo ben jij verzekerd van deelname. De factuur ontvang je van mij via de mail. Voor het doorgaan van een workshop zijn minimaal 8 deelnemers nodig. Mocht een workshop onverhoopt niet doorgaan dan wordt er een alternatieve datum gepland of de workshop wordt geannuleerd en jij krijgt jouw geld terug. 

De webinars volg je thuis vanachter je scherm of in een omgeving waar jij je prettig voelt. Zelf zorg je voor drinken en een eventuele versnapering voor tijdens de webinar. Indien nodig houden we tussendoor een korte pauze. 

Link naar workshop sport & voeding


Blij in Balans
Gording 93
5406 CN Uden

Tel: 06-13800478
Mail: mieke@blijinbalans.nl

© 2022 Blij in Balans - Website door De Geus Internet