Boost your body & business

Waarom een boost organiseren?

Iedere ondernemer die iets nieuws wil gaan doen kent de negatieve reacties van werknemers. In eerste instantie gaan de hakken in het zand en word je voor gek verklaard. Alle belemmeringen worden op tafel gegooid, waardoor je eraan gaat twijfelen of je er wel goed aan doet. Maar stilstand betekent achteruitgang, en dat is nu net wat je niet wil met jouw bedrijf.

Hoe krijg je jouw nieuwe visie of doel in één week gerealiseerd? Dit lijkt een onmogelijke opgaaf! Maar door deze BOOST breng je iedereen in beweging om hieraan mee te werken. Daarnaast gaat ook ieder voor zichzelf werken aan zijn of haar persoonlijke BOOST. 

Wat levert het op?

Deze week, geleid door vaste regels en een strak regime, wordt een week die je je leven lang kunt herinneren. Een week lang geen social media of TV. Focus op specifieke doelen. Op vastgestelde tijden eindig je de dag en begin je de volgende dag. Dagelijks begin je met gezamenlijk te sporten. Een hele week uitsluitend gezond eten en geen alcohol. Van minuut tot minuut staat je planning vast. Van donderdagavond tot en met zondag ben je met z'n allen op een andere locatie.

Dit zijn een aantal voorwaarden voor de Bedrijfs BOOST. Al deze voorwaarden zorgen ervoor dat je in één week tijd een betere versie van jezelf zal worden. Een week die je de rest van je leven bij zal blijven. Hier zal tijdens personeelsfeesten nog veel over gesproken worden. Met als uiteindelijk doel dat jij jouw dromen gaat waarmaken in samenwerking met jouw werknemers.

We kunnen niet worden wie we willen worden, als we blijven wie we zijn!


Blij in Balans
Gording 93
5406 CN Uden

Tel: 06-13800478
Mail: mieke@blijinbalans.nl

© 2022 Blij in Balans - Website door De Geus Internet