Ik ga het doen!

Waarom 'Ik ga het doen!' inzetten?

Wanneer je merkt dat één of meerdere werknemers niet meer goed functioneren, regelmatig ziek zijn of met hun ziel onder de arm aan het werk zijn, dan wordt het tijd om die persoon de kans te bieden om de balans op te maken. Hierbij wordt er getoetst welke persoonlijke waarden niet wordt nageleefd.  

Afhankelijk van de oorzaak wordt er een programma opgesteld om de balans te verbeteren. Hierbij focussen we ons vooral op de drie factoren voeding, beweging en ontspanning. Daarnaast zal er regelmatig een coachgesprek plaats vinden waarbij we gebruik maken van de ACT methode.

Wat levert het op?

Dankzij het traject geeft het inzichten wat er verbeterd kan worden zodat de werknemer weer met plezier naar het werk gaat. Hiermee voorkom je langdurige uitval van een werknemer, irritaties en onwerkbare situaties bij meerdere partijen. Voorkomen is tenslotte altijd beter dan genezen.

De werknemer krijgt door een betere balans meer zelfvertrouwen, is fitter, kan beter relativerenen  is fysiek en mentaal sterker. Dit alles helpt hem of haar op weg om een volgende stap te zetten. Hier zal zowel werknemer als werkgever blij van worden.

Gelukkige en tevreden werknemers bepalen jouw succes!


Blij in Balans
Gording 93
5406 CN Uden

Tel: 06-13800478
Mail: mieke@blijinbalans.nl

© 2022 Blij in Balans - Website door De Geus Internet