BLIJ IN BEWEGING

Door letterlijk of figuurlijk in beweging te komen maak je het mogelijk om jouw persoonlijke doel te behalen. Of het nu gaat om fitter te worden, jouw PR te verbeteren of de eerste te willen worden in jouw sport. Stil zitten betekent achteruitgang, waardoor je jouw doel nooit zal halen.

De combinatie van krachttraining en gezonde voeding naast je duursport zorgt voor een optimale prestatie. Wielrennen of hardlopen vraagt veel energie van je lichaam maar ook uithoudingsvermogen. Door uit je comfortzone te stappen en open te staan voor verandering ga je trainen om jouw doel te realiseren. Daarnaast draagt de voeding bij aan een betere lichaamssamenstelling, conditie, fitheid en een sneller herstel na inspanning.

BOOTCAMP UDEN-ZUID

Is binnen sporten niks voor jou? Beweeg je liever lekker buiten? Door weer en wind, in het zand, modder of gras? Dan is de Bootcamp van Blij in Beweging iets voor jou! De Bootcamp met aandacht voor jou als individu, waarbij jouw persoonlijke progressie belangrijker is dan de prestatie. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw sportgeschiedenis, persoonlijke doelstelling en eventuele blessure(s).

SPORT & VOEDING

Jouw prestatie wordt voor 80% door je voeding en voor 20% door je training bepaald. Veel sporters beseffen nog niet welke invloed voeding heeft op hun prestaties. Wanneer jouw voeding niet optimaal is, kan jouw prestatie dat ook niet zijn. Goede voeding is geen garantie om te winnen, maar slechte voeding zorgt er wel voor dat je nooit de winnaar zal zijn. Eten doe je toch en daarom gaan we met Blij...

SPORTIEVE ACTIVITEITEN

Meerdere keren per jaar verzorgen we sportieve activiteiten voor onze leden. Dit als uitdaging om grenzen te verleggen, als doel om voor te trainen of om elkaar beter te leren kennen. Daarnaast organiseren we ook activiteiten waar buitenstaanders deel aan kunnen nemen om op een sportieve manier de gezellige sfeer van Blij in Beweging te proeven.


Blij in Balans
Gording 93
5406 CN Uden

Tel: 06-13800478
Mail: mieke@blijinbalans.nl

© 2022 Blij in Balans - Website door De Geus Internet