BYE! SPORTVOEDING

Het wieler- en hardloopseizoen zijn weer in volle gang. Tijd om langer op pad te gaan en te genieten van jouw sport. Om optimaal van jouw fietstocht of duurloop te kunnen genieten is het belangrijk dat je ieder uur de energie binnenkrijgt die jouw lichaam nodig heeft. Dit is vooral het geval wanneer de inspanning langer dan anderhalf uur duurt.

Zorg voor voldoende energie

Een auto stopt er mee als de brandstof op is. Dit is bij jouw lichaam net zo. Heb je wel eens geprobeerd om één dag niet te eten en dan vervolgens tijdens het sporten een verglijkbare prestatie neer te zetten zoals gewoonlijk? Dat is je waarschijnlijk niet gelukt...

Bij een tocht van anderhalf uur of langer heeft jouw lichaam 60 gram koolhydraten per uur nodig. Bij wedstrijden, zwaardere inspanning of lagere temperaturen is dit zelfs nog meer. Als je dit omrekent naar een tocht van 4 uur dan zou je bijvoorbeeld 9 bananen moeten eten. Niet echt handig om mee te moeten nemen!

Waarom BYE! sportvoeding

Als (sport)voedingsdeskundige ben ik - naast het waar mogelijk zelf maken van mijn sportvoeding - ook een groot fan van de sportvoeding van BYE! Nutrition. Zeker omdat de producten puur natuur zijn, dus zonder chemische smaakstoffen. Daarnaast is de verpakking van de energybars biologisch afbreekbaar. BYE Nutrition geeft je tijdens het sporten een energy boost op een verantwoorde manier. Daarom verkoop ik zelf ook de sportnutrition van BYE!

Alle producten heb ik standaard op voorraad staan. Gebruik het speciale bestelformulier en binnen 48 uur na ontvangst van je betaling heb je jouw bestelling in huis. Als je de bestelling op wil komen halen kan dat natuurlijk ook. Geef dan bij je bestelling aan wanneer je dat zou willen doen. Bestel je voor meer dan € 75,- of woon je binnen een straal van 5 km rondom Uden? Dan betaal je geen verzendkosten.

Klik op het onderstaande bestelformulier om jouw favoriete BYE! producten te bestellen.

BYE! Nutrition bestelformulier 2022


Blij in Balans
Gording 93
5406 CN Uden

Tel: 06-13800478
Mail: mieke@blijinbalans.nl

© 2022 Blij in Balans - Website door De Geus Internet