BOOTCAMP UDEN-ZUID

Is binnen sporten niks voor jou? Beweeg je liever lekker buiten? Door weer en wind, in zand, modder of gras? Dan is de bootcamp van Blij in Balans iets voor jou! Dé Bootcamp met aandacht voor jou als individu, waarbij jouw persoonlijke progressie belangrijker is dan de prestatie. Hierbij wordt rekening gehouden met jouw sportgeschiedenis, persoonlijke doelstelling en eventuele blessure(s).

Wat gaan we doen?

We gaan in groepsverband sporten in de buitenlucht, waarbij we gebruik maken van ons eigen gewicht en de zwaartekracht. De oefeningen zijn zo opgesteld dat dit voor iedereen te volgen is op zijn of haar eigen niveau. Afhankelijk van de grootte van de groep en de oefening train je individueel of gezamenlijk. We werken met groepen van minimaal 4 tot maximaal 14 personen. Dit om ervoor te zorgen dat iedereen persoonlijke aandacht krijgt om blessurevrij te kunnen sporten.

Wat levert het op?

Iedere Bootcamp is anders en daardoor altijd verrassend. Eén ding staat centraal; je traint je hele lichaam. Dit om je conditie, spierkracht en coördinatie te verbeteren, waardoor je zowel fysiek als mentaal fitter, sterker en gezonder wordt. Daarnaast word je door de gezelligheid van de groep gemotiveerd en gestimuleerd om wekelijks te komen.

Wanneer en waar?

Maandagavond van 19:00 - 20:00 uur en van 20:00 - 21:00 uur
Woensdagavond van 19:00 - 20:00 uur Let op: is inhaal uur op de laatste woensdag van de maand 
Zaterdagochtend van 9:00 - 10:00 uur

Locatie: Verzamelen bij school De Wijde Wereld (Helmteken 24, 5406 DK Uden). Van april t/m half september wordt de bootcamp gehouden in het Zuiderpark aan de achterzijde van De Wijde Wereld.

Voor overig details en prijzen download de uitgebreide informatie over Bootcamp Uden-Zuid.

Bootcamp is een leuke, vlotte uitdaging voor iedereen die graag fitter wil worden!


Blij in Balans
Gording 93
5406 CN Uden

Tel: 06-13800478
Mail: mieke@blijinbalans.nl

© 2023 Blij in Balans - Website door De Geus Internet