GESTRESST
GEVOEL?

HERKEN JIJ DE MOMENTEN WAAROP JE MOET PROBEREN TE ONTSPANNEN?

Het klinkt wellicht wat tegenstrijdig maar ontspanning zorgt voor meer energie. Door te ontspannen ontstresst je lichaam, waardoor je de verplichtingen van het dagelijks leven beter aan kunt. Ontspanning zorgt er ook voor dat je tijd neemt voor jezelf om dingen te doen die je leuk vindt. Daardoor sta je gelukkiger in het leven en kun je meer van het leven genieten.

NADELEN

 

VOORDELEN

Als jij je volledig ontspannen zou voelen dan was je nu niet hier op deze pagina beland. Ik ga er dan ook vanuit dat je wel wat hulp kan gebruiken met het leren ontspannen. Als we dat voor elkaar kunnen krijgen dan zal jou dat het volgende op gaan leveren:

  • Meer rust en minder stress ervaren
  • Meer energie hebben
  • Beter kunnen relativeren
  • Lekkerder in je vel zitten
  • De verplichtingen van de dag aan kunnen

DE EERSTE STAP

Het bovenstaande gaan we met kleine stapjes bereiken, waarbij de eerste stap de ontspanningsoefening is. Hiervoor heb ik een interactief PDF-document ontwikkeld waarin je extra informatie omtrent ontspannen aantreft samen met de ontspanningsoefening. Ook kan je hierin jouw gevoel noteren van voor en na dat je de oefening gedaan hebt.

Klik op de knop hieronder en schrijf je in!

JA IK WIL DIE OEFENING ONTVANGEN

Je ontvangt dan van mij dan een e-mail met daarin de mogelijkheid om
de gratis ontspanningsoefening te downloaden.

Door je in te schrijven ga je ermee akkoord dat ik je regelmatig een e-mail stuur m.b.t. het bovenstaande onderwerp en andere interessantie informatie van Blij in Balans. Je kan je op welk gewenst moment uitschrijven en uiteraard worden jouw gegevens vertrouwelijk behandeld en zullen deze nooit aan een derde partij verstrekt worden.

© 2022 Blij in Balans - Website door De Geus Internet