Voed Je Lichaam

STOP MET DIËTEN,
GA GEZONDER ETEN!

Wil jij weer de controle hebben over jouw eetgedrag? Weten wat nu wel of niet goed voor jou is? Plus weer kunnen genieten van wat je eet zonder schuldgevoel?

Dat kan! Met mijn programma ‘Voed Je Lichaam' ga je 14 weken aan de slag om jouw eetgewoontes te verbeteren en nieuwe gezonde gewoontes aan te leren. Hierdoor kan jij weer bewust kiezen voor wat je werkelijk wilt en wie je wilt zijn. Met als resultaat dat het makkelijk vol te houden is.

Herken jij dit ook bij jezelf:

 

JA HERKENBAAR, IK DOE MEE

WAT DOE JIJ VERKEERD?

Je weet dat het anders moet, maar alleen al de gedachten om het weer te gaan doen lijkt al teveel. Je hebt al zo vaak diëten gevolgd. Dit met een goed resultaat, toch val je na verloop van tijd weer terug in je oude patronen. De teleurstelling in jezelf neem met het jaar toe. Daarbij ben je volledig het overzicht kwijt van wat nu echt goed voor je is.

Ik kan jou vertellen dat het je niet ontbreekt aan discipline of doorzettingsvermogen, want anders had je niet mijn site bezocht. Je bent er echt aan toe om het aan te pakken maar beseft dat het je dit keer alleen niet gaat lukken. Inmiddels heb je ook ervaren dat diëten niet werken op de lange termijn.

Wat kan je er aan doen?

Als je dit wilt veranderen, start dan vandaag met ‘Voed Je Lichaam. “Dan ga ik samen met jou de oorzaak aanpakken van jouw eetgedrag. Jij weet zelf wel dat die appel gezonder is dan een koek of chips. Maar toch trap je iedere keer weer in jouw eigen valkuil. In de komende 14 weken ga ik je helpen om oude patronen te doorbreken en nieuwe gezonde gewoontes aan te leren.

Hierdoor krijg jij zelf weer de regie in handen van jouw eetpatroon:

" Weet dat je alleen spijt krijgt van de dingen in het leven die je niet hebt gedaan. "

 

Over Mieke

Ik weet als ervaringsdeskundige op het gebied van jaarlijks 10-15 kg afvallen en een eetstoornis precies hoe het voelt. In 2012 zat ik zelf met een burn-out thuis. De weegschaal liet ook voor de zoveelste keer een veel hoger getal zien dan mij lief was. En het sporten, waar ik ooit zo fanatiek in was, daar deed ik niets meer mee. Het roer moest om. Niet voor even maar voor de rest van mijn leven.

Dit is uiteindelijk een langdurig en intensief traject geweest, met veel vallen en opstaan. Sterker nog, ik volg jaarlijks nog opleidingen, cursussen en trainingen. Ik ben tenslotte nooit te oud om te leren. En soms ook simpel om weer even mijn geheugen op te frissen. Jou wil ik deze tijd, energie en geld besparen. Met behulp van mijn - Voed Je Lichaam - programma krijg jij weer de controle over jouw eetgedrag.

ERVARING VAN YVONNE

Er is voor mij veel veranderd sinds ik het coachingstraject volg bij Blij in Balans. Eerdere diëten die ik volgde, hield ik maar een maand vol. Ik viel dan wel snel af maar die kilo’s zaten er ook net zo snel weer aan. Van Mieke moest ik meer eten dan ik ooit gedaan had. Dat rijmde voor mijn gevoel niet met mijn doelstelling om gewicht te verliezen. Toch had ik het volste vertrouwen in Mieke.

Nu ben ik inmiddels 30 kilogram kwijt en draag ik kleding die vijf maten kleiner is dan voorheen. Ook ben ik weer gaan bewegen. Nu kan en durf ik weer te fietsen en ik pak nu dagelijks de trap in plaats van de lift. De chronische pijn in mijn benen is veel minder geworden en de pijn aan mijn enkels is zelfs volledig verdwenen. Van de maagzuurremmers die ik gebruikte heb ik nog maar de helft nodig. En de trombosemedicijnen zijn zelfs helemaal vervallen. Bovendien zit ik veel lekkerder in mijn vel en slaap ik vele malen beter.

Weet je niet zeker of dat dit programma iets voor jou is?
Plan dan hieronder jouw vrijblijvende koffie- of theemoment met mij!

PLAN KOFFIE- OF THEEMOMENT IN

Als je echt intrinsiek gemotiveerd bent om het voor eens en altijd goed aan te pakken maak dan nu een afspraak voor een koffie- of theemoment met mij. Dit uur van mijn tijd gun ik jou van harte zodat je een goed gevoel krijgt bij wat je gaat doen. Plus ook wel fijn om te weten wie ik ben natuurlijk.

INHOUD 'VOED JE LICHAAM' PROGRAMMA

In deze 14 weken ga je samen met mij aan de slag om je eetgewoontes te veranderen. Je leert om bewuste keuzes te maken en doelen te stellen, zodat je jouw doel kan bereiken. Met de vaardigheden die je leert ben je in staat om beter om te gaan met de ongemakken die je gaat ervaren. Wanneer je dit alleen moet doen weet je dat het veel tijd en energie gaat kosten om daar te komen. Je weet ook dat je dan volgend jaar opnieuw op het punt beland waar je nu staat. Laten we het daarom samen doen, dan gaat het je zeker lukken en ervaar je met twee weken al verschil.

 

WAT KAN JE VERWACHTEN DEZE 14 WEKEN:

Overzicht met de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH)
Dagmenu afgestemd op jouw energiebehoefte
Advies over de benodigde voedingsstoffen en vitaminen/mineralen
Eerste coachsessie met intake van 1,5 uur (online/offline)
3 coachsessies van één uur
Tools en vaardigheden die je helpen de regie over jouw leven te behouden
Onbeperkt contact via mail en online
GSM - Gezond Snel Makkelijk - recepten
Je maakt deel uit van de Blij in Balans community (zolang jezelf wilt)

Dit leefstijlprogramma is ALLEEN
geschikt voor jou als:

  • Je een doel van waarde voor ogen hebt.
  • Je weet dat een snel crashdieet niet werkt.
  • Je beseft dat je gezond eten niet doet voor even.
  • Je bereid bent om je dagelijkse ongezonde eetpatroon te doorbreken.
  • Je weet dat je met kleine stappen verder komt en het daarmee ook vol kan houden.

Dit leefstijlprogramma is NIET
geschikt voor jou als:

  • Je gefocust bent op calorieën tellen.
  • Je in korte tijd veel kilo’s kwijt wilt raken.
  • Je wilt voldoen aan het perfecte plaatje.
  • Je denkt dat ik het voor jou ga doen.
  • Je er geen tijd en energie in wilt steken.

UITEINDELIJK IS DIT WAT JE KRIJGT DE KOMENDE 14 WEKEN

Eerste coachsessie met intake van 1,5 uur (online/offline)
3 coachsessies van één uur
Onbeperkt contact via mail en online
Overzicht met de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH)
Dagmenu afgestemd op jouw energiebehoefte
Advies over de benodigde voedingsstoffen en vitaminen/mineralen
Tools en vaardigheden die je helpen de regie over jouw leven te behouden
GSM - Gezond Snel Makkelijk - recepten
Je maakt deel uit van de Blij in Balans community (zolang jezelf wilt)

 

De kosten voor dit programma zijn € 147,- / maand *

YES IK DOE MEE!

* Bij betaling in een keer bedragen de kosten € 367,-
© 2022 Blij in Balans - Website door De Geus Internet