YOUR PERSONAL LIFESTYLE COACH

HET COMPLETE 1 OP 1
LEEFSTIJLPROGRAMMA

Wil jij een gezonder gewicht? Sporten - weer oppakken - en weten dat je het goed doet?
Plus genieten van de dingen waar jij energie van krijgt?

Jij kan dat ook! Met mijn allesomvattende leefstijlprogramma ‘Your Personal Lifestyle Coach’ ga jij in drie maanden tijd samen met mij intensief aan de slag. Dit om je voeding, beweging en ontspanning goed aan te pakken. Hierdoor kan jij je volledig focussen op wat je wilt bereiken. Met als resultaat dat je ontdekt dat je meer kan dan je denkt! Gezond leven hoeft geen afzien te betekenen.

Herken jij dit ook bij jezelf:

 

JA IK WIL WEER GENIETEN, IK DOE MEE

WAT DOE JIJ VERKEERD?

Je vraagt je vaak af hoe dit nu verder moet en hoe anderen dat doen? Een goede collega-ondernemer heeft het roer volledig omgegooid. Hij is veel afgevallen, sport nu twee keer per week en ziet er gezond en fit uit. Daarnaast lijkt dit ook ten goede te komen aan nieuwe ontwikkelingen binnen zijn bedrijf.

Je weet dat het anders moet om (chronische) ziektes en kwalen te voorkomen. Maar het ontbreekt je aan het inzicht hoe je jouw leefstijl kan en moet veranderen. Je hebt het idee dat dit niet voor jou is weggelegd. Daarbij beschik je ook helemaal niet over de conditie om te gaan sporten.

Wat kan je er aan doen?

Als je dit voortaan anders wilt doen, kom dan vandaag nog in beweging door te starten met ‘Your Personal Lifestyle Coach’. In de komende drie maanden ga ik samen met jou intensief aan de slag om jouw leefstijl te verbeteren. Doormiddel van 1 op 1 coaching en personal training gaat het jou ook lukken om gezonder te leven.

Door samen met mij je leefstijl onder de loep te nemen en deze stap voor stap te verbeteren zal je ervaren dat:

" Gezondheid is een voorrecht, gezond leven is een keuze! "

 

Over Mieke

Dat voeding, beweging en ontspanning de fundering voor jouw gezondheid zijn, daar ben ik van overtuigd. Door de juiste balans te vinden in voeding, beweging en ontspanning kreeg ik zelf weer de energie terug die ik jaren geleden kwijt was geraakt. Die energie en het lekker in je vel zitten gun ik jou ook!

Dankzij de velen opleidingen die ik door de jaren heen heb gedaan vielen de puzzelstukjes steeds meer op hun plaats wat betreft belemmerende gedachten en ongezonde gewoontes. Vooral op het gebied van het mentale welzijn en ons brein snapte ik steeds meer hoe het kwam dat bepaalde omstandigheden of emoties mij bleven triggeren om verkeerde keuzes te maken. Het heeft mij veel tijd, energie, geld maar ook stress gekost om te bereiken waar ik nu sta.

Dit langdurige proces, van circa 8 jaar, wil ik jou besparen. Je wordt door mij als persoonlijke coach begeleid bij alle fases. Eén aanspreekpunt werkt zoveel fijner om jou van je ongezonde gewoonten en of belemmeringen af te helpen.

ERVARING JOHN (49 JAAR)

Blij in Balans is hetgeen mij het beste is overkomen, dit waar gebeurde verhaal is niet ondertekend met een gefingeerde naam, maar door mij, en mijn naam is John. Daar stond ik dan in februari bij de dokter voor een preventief onderzoek. Alle uitslagen waren goed, maar mijn gewicht maar liefst 40kg hoger dan 25 jaar geleden. En dat allemaal met en door de bekende jojo resultaten. 15 jaar geleden nog zelf terug weten te brengen, 5 jaar later met hulp van een diëtiste, weer 5 jaar later met de sportschool, maar toch uiteindelijk weer terugvallen met als gevolg elke keer 10kg erbij. Met een zittend beroep en 49 jaar, een wandelende tijdbom voor allerlei ziektes, althans dat vond ik zelf.

De knop ging om, er moest NU iets gebeuren. En daar stond de advertentie van Blij in Balans, vol met herkenbare feiten en met beloftes die ik goed kon gebruiken. Binnen 5 dagen had ik mijn intake gesprek en weer een paar dagen later kon ik beginnen. Ik dacht te beschikken over een redelijke conditie (ik deed immers ook aan spinnen in de sportschool) maar zelfs de warming up kon ik al niet volhouden. Maar dit is geen probleem bij Blij in Balans, hier krijg je de tijd en word je gemotiveerd door Mieke.

2x in de week word ik uitgedaagd om lekker buiten te bewegen (in 9 maanden tijd maar 1x regen gehad). De consulten, zitten boordevol tips, met betrekking tot voeding en maken me mentaal sterker.

Tot mijn grote verbazing, moet ik mijn ontbijt en lunch gaan uitbreiden met extra boterhammen en krijg de tip om mijn fruit van 10.00 en 15.00 uur uit te breiden met een krenten of muesli bol en een gekookt ei. Voor het diner had ik voor mezelf de keuze al gemaakt meer vis en rundvlees te eten. Oh ja, of dat ik s.v.p. ook alle light frisdrank wil verbannen..... Het resultaat van de juiste voeding met voldoende beweging, maar ook ontspanning mag er zijn. Gemiddeld 2kg per maand, de teller staat op minus 18 en coach Mieke is hier net zo trots op dan ik zelf.

 

INSPIREREND, IK MELD ME AAN

DE PERSOONLIJKE BEGELEIDING BESTAAT UIT

Fitheidstest met rapportage als nulmeting
1e coachsessie van 1,5 uur
3x een op een coachsessie van 1 uur
3 maanden lang 2x per week personal training op een tijdstip dat het jou schikt


DE ONLINE LEEROMGEVING BESTAAT UIT 11 MODULES

1.Verandering
2. Voeding
3. Beweging
4. Ontspanning
5. Koolhydraten, eiwitten en vetten
6. Stappenplan
7. Vocht
8. Geluk
9. Rondom bewegen
10. Vitaminen en mineralen
11. Hartslag en ademhaling

Dit leefstijlprogramma is ALLEEN
geschikt voor jou als:

  • Je gemotiveerd bent om, vanaf vandaag, je leefstijl te veranderen.
  • Je bereid bent om te investeren in je eigen gezondheid.
  • Je wilt werken aan blijvende gedragsverandering.
  • Je weet dat je buiten je comfortzone verder komt.

Dit leefstijlprogramma is NIET
geschikt voor jou als:

  • Je snel resultaat wilt zien met weinig inspanning.
  • Je werk voor gaat op jouw gezondheid.
  • Je denkt dat door alleen te gaan sporten dit voldoende is.
  • Je excuses gebruikt om dingen niet te doen.

UITENDELIJK IS DIT WAT JE KRIJGT DE KOMENDE 3 MAANDEN

De bovenstaande prsoonlijke begeleiding
De 11 online modules
Overzicht met de Aanbevolen Dagelijkse Hoeveelheid (ADH).
Dagmenu afgestemd op jouw energiebehoefte.
Advies over de benodigde voedingsstoffen en vitaminen/mineralen.
Video’s met Workouts voor thuistraining.
Tools en vaardigheden die je helpen de regie over jouw leven te behouden.
Ontspanningsoefening voor algemene ontspanning en het verlagen van stress.
Onbeperkt hulp op afstand via mail, telefonisch of WhatsApp.
Toegang tot de GSM - Gezond Snel en Makkelijk - recepten.
Je maakt deel uit van de Blij in Balans community (zolang jezelf wilt).

 

De kosten voor dit programma zijn € 767,- / maand *

JA IK GA SAMEN MET JOU AAN DE SLAG

* Bij betaling in een keer bedragen de kosten € 2.267,-

Blij in Balans
Gording 93
5406 CN Uden

Tel: 06-13800478
Mail: mieke@blijinbalans.nl

© 2022 Blij in Balans - Website door De Geus Internet