groepscursus
we doen het samen!

Wil jij afvallen en weer de controle hebben over jouw (eet)gedrag? Dat je tevreden bent met jouw spiegelbeeld en jouw humeur in de ban van de weegschaal tot het verleden behoord.

Dat kan! Met de groepscursus “We doen het Samen” hoef je het niet alleen te doen.  Samen met de groep ga je tijdens deze 30 weken aan de slag om af te vallen zonder dieet. Daarbij leer je hoe je beter voor jezelf kunt zorgen en emoties geen invloed meer hebben op jouw eetgewoonten.


Waarom 30 weken?

Omdat ik weet dat je een probleem van meerdere jaren niet in 12 weken hebt opgelost. Het duurt al 100 dagen om nieuwe gewoontes aan te leren, en daarmee alleen hebben we jouw probleem niet opgelost. Daarom 30 weken - of 210 dagen - om nieuwe gewoontes aan te leren en eigen te maken. Zodat jij weer de controle in handen hebt over jouw eetgedrag, ook wanneer de omstandigheden even tegenzitten.

HERKEN JE DIT BIJ JEZELF

Je een ongezonde relatie met eten hebt, die wellicht door de tijd heen zelfs erger is geworden.

Je het liefst onder een dekentje kruipt met chips of koekjes, want diëten werkt toch niet.

Je het gevoel hebt dat je alles alleen moet doen.

Je aan het einde van de dag volledig leeg bent.

Je teleurgesteld bent in jezelf dat toch die kilo's er weer aanzitten voor de zoveelste keer.

Anderen belangrijker zijn dan jij zelf.

Jouw humeur wordt bepaald door je gewicht.

Meld je onderaan deze pagina aan

AFVALLEN KAN IEDEREEN

Wanneer je echt wilt lukt het je om zelfstandig af te vallen. Dan kijk ik niet op welke manier je dit doet. Met en crashdieet of op een gezonde manier. Nee het gaat erom dat je het alleen kunt. 

De vraag is alleen, lukt het je ook om op gewicht te blijven?. Dit is voor velen wel een dingetje. Zeker als je een speciaal dieet hebt gevolgd is 9 van de 10 binnen een jaar weer terug op het oude gewicht en zelfs zwaarder dan daarvoor. Dit is geen onzin wat ik je nu vertel. Ik spreek ook uit eigen ervaring en ken de obstakels en het alom bekende jojo-effect

En ieder jaar dat je weer vol goede moed begint wordt het zwaarder en lastiger. Daarbij ontbreekt het je aan energie en voel je je niet fit. Je bent het vertrouwen kwijt dat je het kan.

Vooral teleurgesteld in jezelf en dat machteloze gevoel dat je het toch weer zover hebt laten komen. Dit terwijl je had voorgenomen om nooit meer zo dik te worden.

“Change is never easy, but always possible.”
- Barack Obama -

 

OVER MIJ

Als kind was ik altijd dik. Dit werd mij ook duidelijk gemaakt door mijn omgeving. Op mijn 14e ben ik voor het eerst 15 kilo afgevallen. Wat voelde dit toch ontzettend goed. Ik durfde weer mijzelf te zijn. Ondanks dat ik mij voornam om nooit meer dik te zijn lukte mij dit niet. Ieder jaar opnieuw weer afvallen om van de kilo's af te komen. Ja ik was een expert in het jojo-effect. Ik was diep teleurgesteld in mijzelf en het gevoel dat ik er alleen voor stond. 

Het roer moest om. Dit is uiteindelijk een langdurig en intensief traject geweest, met veel vallen en opstaan. Veel dalen moeten doorstaan om er vervolgens sterker uit te komen. Met als resultaat dat ik vanaf mijn 42ste echt de controle heb over mijn eetgedrag. Met als gevolg een stabiel gewicht. Dat geeft mij ontzettend veel rust en een relaxed gevoel dat ik mij daar niet meer druk om hoef te maken.

Jou wil ik die 30 jaar investering besparen. Met het programma “We doen het samen!” kan jij ook afvallen en dit blijvend volhouden. Eten = gedrag en het gevolg van een trauma, emotie, onrust, beloning of een leegte van binnen.Door dit te gaan voelen leer je waar je echt behoefte aan hebt. Op deze manier lukt het jou ook om de baas te worden over jouw eetgedrag waardoor je kunt afvallen zonder dieet en met een blijvend resultaat. Zodat jij weer tevreden kan zijn wanneer je in de spiegel kijkt. Dat gun ik jou echt zo van harte. Gewoon omdat ik weet hoeveel rust je hierdoor krijgt. 

WE DOEN HET SAMEN! 

Ben jij man of vrouw die voorgoed afscheid wilt nemen van het jojoën? Jij er nu klaar voor bent om af te vallen zonder te hoeven afzien. Waarbij je bereid bent om dagelijks tijd in jezelf te investeren? 

Hoe zou het voor jou zijn als ik je daarbij ga helpen. Je mij en de groep als escape kunt gebruiken wanneer het tegenzit of de omstandigheden niet meewerken.

Het mooie is dat je het dit keer niet alleen hoeft te doen, we doen het samen!
Op vrijdag 22 september van 9:00 - 12:00 uur gaat de nieuwe groepscursus van start.

Meld je onderaan deze pagina aan

WEL geschikt voor jou:

  • Je weet dat jouw probleem van  >10 jaar niet in 10 weken is opgelost.
  • Je bereid bent om tijd en energie in jezelf te steken.
  • Je niet langer wilt blijven hangen in excuses om het niet te doen.
  • Je weet dat iedere dag een geschikte dag is om het te gaan doen.
  • Je het voor nu en altijd goed wilt aanpakken.

NIET geschikt voor jou:

  • Je vast klampt aan de gedachten dat ik het voor je ga doen.
  • Je denkt dat het jouw relatie kan redden.
  • Je geen tijd hebt of wilt besteden om nieuwe gewoonten aan te leren.
  • Je denkt ongezond eten te kunnen compenseren door te sporten.
  • Je denkt dat jouw probleem erger is dan die van anderen.

LET OP
Deze groepscursus is alleen geschikt voor intrinsiek gemotiveerde mensen die het samen willen doen. Waarbij tussendoor opgeven geen optie is. Er zijn maximaal 14 plekken beschikbaar. Wil je meer informatie over deelname, neem dan vandaag nog contact met mij op. Je kan me bellen op 06-13800478 of stuur me een bericht door op de onderstaande button te klikken, ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op.

NEEM CONTACT MET MIJ OP

DIT IS WAT JE KRIJGT DE KOMENDE 30 WEKEN:

8 bijeenkomsten van 3 uur, altijd van 9:00 tot 12:00 uur, op:

Vrijdag 22 september
Vrijdag 25 oktober

Vrijdag 10 november - Fysiek Stappenplan
(datum onder voorbehoud)

Vrijdag 15 december
Vrijdag 12 januari
Vrijdag 9 februari
Vrijdag 8 maart

Vrijdag 12 april - Speciale afsluiting

Werkboek
Hulp op afstand 24/7 gedurende traject
Onbeperkt lid van besloten Facebook groep
Wekelijkse livecall

2 BONUSSEN:
Webinar: Voeding of Vulling
Masterclass: Eet je gelukkig

MELD JE NU AAN OM DEEL TE NEMEN AAN DEZE GROEPSCURSUS 

Dit alles voor de prijs van € 2,20 per dag.
Een bedrag dat je nu misschien per dag uitgeeft aan een kop koffie.

Je kan in drie termijnen van € 177,- betalen.
Betaal je het in een keer dan krijg je € 64,- korting en betaal je slechts € 467,-

AANMELDEN MET BETALING IN 3 TERMIJNEN

Via het onderstaande formulier kan je je aanmelden en met de knop betaal je veilig via Mollie het eenmalige bedrag van € 467,-


* Deze velden zijn verplicht.

** Door op de bovenstaande knop te klikken bevestig je dat je de Algemene voorwaarden van Blij in Balans hebt gelezen en ermee akkoord gaat.

© 2024 Blij in Balans - Website door De Geus Internet