Fit en vitaal tot en met pensioen

Wat houdt 'Fit en Vitaal tot en met pensioen' in?

Je kent het wel die fitte energieke nieuwe werknemer. Vol enthousiasme stort die zich in zijn nieuwe job en iedereen om hem heen krijgt te horen in wat voor een geweldig bedrijf die nu werkt. Maar hoe gaat het met diezelfde werknemer over 10, 20 of 30 jaar? Is die dan nog net zo fanatiek en fan van jouw bedrijf als in het begin?

Om ervoor te zorgen dat jouw werknemers ook op latere leeftijd nog zo energiek en fit zijn, hebben we de teamchallenge “Fit en Vitaal tot en met pensioen” opgezet. In teamverband gaat iedereen stappen maken naar een virtuele bestemming. Daarbij is het doel om samen een gezonder werkklimaat te ontwikkelen welke voor iedereen haalbaar is.

Wat levert het op?

Door de betere samenwerking en het bewustworden van ieders gedrag creëren we een gezonder werkklimaat. Zelfs de persoon die een allergie heeft tegen bewegen krijgen we in beweging. Meer beweging heeft een gezonde invloed op ons eetpatroon en ons welzijn. Op deze manier krijg je fittere werknemers die langer meegaan.

En mocht een werknemer onverhoopt uitvallen door ziekte of iets anders, dan zal hij of zij vele malen sneller herstellen. Dit alles komt ten goede aan de duurzame inzetbaarheid en de betrokkenheid bij jouw bedrijf. Wat weer een goed resultaat oplevert wanneer je de balans opmaakt. Hier word je als werkgever toch blij van!

Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden!


Blij in Balans
Gording 93
5406 CN Uden

Tel: 06-13800478
Mail: mieke@blijinbalans.nl

© 2023 Blij in Balans - Website door De Geus Internet