PARTNERS

Blij in Balans werkt samen met een aantal partners.
Hieronder stellen we ze kort aan je voor en je kan via de link hun website bezoeken voor uitgebreidere informatie.

 


Ze zeggen goed gereedschap is het halve werk. Ik ben van mening dat de materialen die ik gebruik om mijn hobby uit te oefenen ook van goede kwaliteit moeten zijn. Nu is dit op meerdere plekken te verkrijgen. Toch gaat mijn voorkeur uit naar CycleXperience omdat ik daar een eerlijk en goed advies krijg. Dit doordat iedereen die daar werkt zelf regelmatig fietst en dus ook uit ervaring weet wat een fietser nodig heeft. Ze zijn betrokken bij hun klanten en hun service is super. Hierdoor zet ik mij graag in als ambassadeur voor hun winkel. Dankzij de prettige samenwerking met Johan en Dahpny is het een win, win situatie voor beide partijen.  Een extra pluspuntje is, ze hebben lekkere koffie.

Naar WEBSITE

 


Via CycleXperience ben ik in contact gekomen met Daniël van Alter Ego Media. Ook hij is betrokken bij zijn klanten en denkt met je mee. Hij weet de punten aan te geven waar je op moet letten om iets goeds neer te zetten. Daarnaast verzorgt hij op een professionele manier dat je bedrijf mooi in beeld wordt gebracht. Ik heb het als heel prettig ervaren om met hem samen te werken. Mede dankzij Alter Ego Media is deze website geworden wat het nu is. Hopelijk ervaar je het bezoeken van mijn site als net zo prettig.

Naar WEBSITE

 


Ik ben aangesloten bij de Beroepsvereniging Gewichtsconsulenten Nederland omdat dit een vereniging is die erkend wordt door zorgverzekeraars. Hierdoor bestaat de mogelijkheid dat het coachtraject vergoed wordt van mijn deelnemers. Dit is afhankelijk van wie de zorgverzekeraar is en welk aanvullend pakket je hebt. Daarnaast zien ze erop toe dat leden de nodige studiepunten behalen om lid te mogen blijven. Op die manier geven ze een stuk garantie af dat je wordt begeleid door goed geschoolde gewichtsconsulent.

Naar website

 


Ik draag graag mijn steentje bij in het delen van mijn kennis aan de nieuwe generatie. Het is toch super dat de jongeren onder ons steeds meer geïnteresseerd zijn in een gezonde leefstijl. Daarbij vind ik het ook echt leuk om mijn stagiaires te mogen volgen in hun ontwikkeling. Doordat ik ze één op één kan begeleiden doen ze een hoop kennis op in een relatief korte tijd. Op deze manier denk ik dat ze zich mooi kunnen voorbereiden om te weten welke kant ze op willen met hun opleiding.

Naar website

 


Blij in Balans
Gording 93
5406 CN Uden

Tel: 06-13800478
Mail: mieke@blijinbalans.nl

© 2024 Blij in Balans - Website door De Geus Internet