Blog

In dit blog lees je meer ins en outs die betrekking hebben op een gezonde leefstijl. Zoals verslagen van deelnemers die hun ervaring graag met je delen, maar ook dagelijkse dingen die ik uit eigen ervaring of vanuit mijn praktijk meemaak. Daarnaast vind je hier tips en tools die jou op weg kunnen helpen om jouw leefstijl te veranderen.

 

SANNE HAAR VALKUIL

Sanne is onderneemster, moeder van twee kids en partner van Mark. Voor haar werknemers het grote voorbeeld, kartrekker en staat altijd klaar voor iedereen. Haar vriendinnen zien haar als de perfecte moeder, Die thuis alles altijd keurig aan kant heeft en ze ook nog tijd h...

 

ELKE: "FITTER DANKZIJ HET SPORTEN"

Bootcamp ervaring van Elke (42) Hoe ben je terecht gekomen bij de Bootcamp? "In eerste instantie kwam ik bij Mieke terecht omdat ik graag een paar kilo af wilde vallen en daar wel wat hulp bij kon gebruiken. Blij in Balans sprak me erg aan dus heb ik daarvoor gekozen." Wa...

 

LENTEKRIEBELS

Heb jij ook last van die lentekriebels? Die adrenaline die begint te stromen. Dit geeft wat onrust of een jagend gevoel. Je wilt opruimen, grote schoonmaak houden, vakantie boeken en o ja dat wintervachtje wil je ook vanaf.

 

CORONA FIT CHALLENGE

De Corona Fit Challenge is een gratis challenge. Deze heb ik opgezet voor wie fitter wilt worden of blijven in deze Bizarre tijd. Ja helaas treft COVID19 ons allemaal. Ook al heb je geen Corona gehad (gelukkig maar) je wordt er toch door geraakt.

 

DRINK MEER WATER EN VOEL JE FITTER

‘Ik lust geen water’, is een vreemde uitspraak, want water heeft geen smaak en is één van je eerste levensbehoeften. Je lichaam bestaat voor 52% bij vrouwen en 63% bij mannen uit vocht. Het verschil in het vochtgehalte bij man en vrouw komt door de hoeveelheid lichaamsvet. Een v

 

MOEDERS UIT BALANS

Je bent na 9 maanden moeder geworden. Eindelijk die kleine in je armen waar je zo naar uit hebt gekeken. Ondanks de onvoorwaardelijke liefde voor jouw kind is het toch een behoorlijk zware taak dat ouderschap.

 

ONTSPANNING DOOR INSPANNING

Wat is jouw manier van ontspanning? Wellicht weet je dit wel maar komt het er niet van. De drukte en verplichtingen van de dag slokken je op. Met als gevolg dat het allemaal VEEL voor je wordt. Hierdoor raak je het overzicht kwijt.

 

EEN DOEL OM FITTER TE WORDEN

Nu acht jaar geleden was ik helemaal klaar met mijzelf. Ik verlangde er naar om weer die fitte energieke Mieke te zijn die ik geweest was. De Mieke die bruist van energie en voor wie niets teveel was. Dit was ook mijn valkuil maar daar vertel ik je een ander keer over.


Blij in Balans
Gording 93
5406 CN Uden

Tel: 06-13800478
Mail: mieke@blijinbalans.nl

© 2021 Blij in Balans - Website door De Geus Internet