Blog

In dit blog lees je meer ins en outs die betrekking hebben op een gezonde leefstijl. Zoals verslagen van deelnemers die hun ervaring graag met je delen, maar ook dagelijkse dingen die ik uit eigen ervaring of vanuit mijn praktijk meemaak. Daarnaast vind je hier tips en tools die jou op weg kunnen helpen om jouw leefstijl te veranderen.

 

DRINK MEER WATER EN VOEL JE FITTER

‘Ik lust geen water’, is een vreemde uitspraak, want water heeft geen smaak en is één van je eerste levensbehoeften. Je lichaam bestaat voor 52% bij vrouwen en 63% bij mannen uit vocht. Het verschil in het vochtgehalte bij man en vrouw komt door de hoeveelheid lichaamsvet. Een v

 

MOEDERS UIT BALANS

Je bent na 9 maanden moeder geworden. Eindelijk die kleine in je armen waar je zo naar uit hebt gekeken. Ondanks de onvoorwaardelijke liefde voor jouw kind is het toch een behoorlijk zware taak dat ouderschap.

 

ONTSPANNING DOOR INSPANNING

Wat is jouw manier van ontspanning? Wellicht weet je dit wel maar komt het er niet van. De drukte en verplichtingen van de dag slokken je op. Met als gevolg dat het allemaal VEEL voor je wordt. Hierdoor raak je het overzicht kwijt.

 

EEN DOEL OM FITTER TE WORDEN

Nu acht jaar geleden was ik helemaal klaar met mijzelf. Ik verlangde er naar om weer die fitte energieke Mieke te zijn die ik geweest was. De Mieke die bruist van energie en voor wie niets teveel was. Dit was ook mijn valkuil maar daar vertel ik je een ander keer over.


Blij in Balans
Gording 93
5406 CN Uden

Tel: 06-13800478
Mail: mieke@blijinbalans.nl

© 2020 Blij in Balans - Website door De Geus Internet