ZULLEN WE SAMEN LUNCHEN?

Hoe vaak laat jij je verleiden?
Hoe vaak stop jij iets in je mond waarvan je achteraf spijt hebt? Een schrale troost dit overkomt velen van ons. Sommige eten zelfs iets wat ze eigenlijk niet eens lekker vinden. De grootste oorzaak hiervan is de verleiding. Vandaar ook de uitspraak "Zien eten, doet eten". Hier maakt de foodindustrie dagelijks gebruik van. De reclames op t.v. zetten jou ook onbewust aan om te eten of iets te drinken. Bij de benzinepomp wordt vaak gevraagd of je gebruik wilt maken van de aanbieding. Eerlijk is eerlijk hier liggen altijd ongezonde dingen die ze aanbieden.
 

"Als je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg!"

Ondanks dat je er achteraf schuldig over voelt en weet dat je op deze manier nooit zal afvallen trap je er regelmatig weer in. Het probleem zit hem vaak in het feit dat je de lat te hoog legt voor jezelf of jezelf alles ontzegt in de tijd dat je wilt afvallen. Met als gevolg dat je het niet kunt volhouden. Ook kan het zijn dat je jouw emoties wilt temmen met eten om maar niet te hoeven voelen. 

Blijvend resultaat op lange termijn
Heb jij nu een brandende vraag wat dan wel werkt? Of misschien heb je al eerder een traject gevolgd bij mij en zijn het de obstakels waardoor je bent terug gevallen in je oude gewoonten. Laat mij je dan op weg helpen.

"Vraag & Lunch"
Dit wil ik doen bij mij aan de eettafel tijdens een heerlijke lunch. Jij zorgt dat je een vraag hebt of een obstakel waar je zelf niet uitkomt. Ik geef je antwoord zodat je verder kunt en verzorg een gezonde lunch. Je kan je hiervoor vandaag al opgeven tot uiterlijk voor maandag 19 september 12:00 uur.

Spelregels bij mij aan tafel
Ik heb plaats voor maximaal 8 personen. Wanneer je je opgeeft weet dan wel zeker dat je ook kunt. Dus noteer het meteen onder voorbehoud in je agenda. Zo houd je niet onnodig een plek bezet voor iemand anders die ook graag wilt komen. Vermeld jouw vraag en voorkeursdatum onder het kopje - bericht - van het aanmeldformulier. Kan je beide datums mag je dat ook aangeven..

Wanneer lunchen we samen? 
Ik heb twee datums waaruit je kunt kiezen: 
Vrijdag 23 september van 12:00-14:00 uur
Vrijdag 30 september van 12:00-14:00 uur

Aanmelden Vraag & Samen Lunchen

Ik maak een selectie van 8 personen aan de hand van jouw vraag en binnenkomst van aanmelding. Ik kijk er nu al naar uit om gezellig samen te lunchen en jou op weg te helpen. 

Dinsdag 20 september ontvang je van mij de bevestiging als je tot de gelukkigen behoort om samen met mij en 7 anderen te lunchen. Naast de gezonde lunch steek je er dus ook wat van op zodat je verder kunt met afvallen of het behouden van een stabiel gewicht. 

Terug naar het overzicht


Blij in Balans
Gording 93
5406 CN Uden

Tel: 06-13800478
Mail: mieke@blijinbalans.nl

© 2024 Blij in Balans - Website door De Geus Internet