OVER MIj

In 2013 heb ik de grote sprong in het diepe gemaakt: Vanuit een fulltime vaste aanstelling naar het zelfstandige ondernemen. Na langere tijd zelf de balans kwijt te zijn, heb ik de hulp van een Personal Coach ingeschakeld. Met een brede interesse en arbeidsverleden wist ik niet wat ik nu werkelijk wilde. Met behulp van mijn coach kwam ik tot de ontdekking dat mijn passie op een heel ander gebied ligt dan het bedrijfsleven. Mensen coachen, in beweging brengen en coachen naar een betere balans is waar ik echt blij van word.

Naast de diploma’s van diverse sportopleidingen die ik eind jaren 90 heb gehaald, ben ik in 2012 weer gaan studeren. Dit om naast mijn ervaring ook de theoretische kennis in huis te hebben op het gebied van voeding, beweging en ontspanning. Daarnaast wilde ik graag alles leren over voeding. Vooral welke invloed (on)gezonde voeding heeft op het functioneren van ons lichaam. Bovendien heb ik mij verdiept in opleidingen over ons mentaal welzijn. Welke invloed heeft ons brein op ons mentaal welzijn en (eet)gedrag. 

Je kan het wel, het lukt je alleen (nog) niet.

Ervaringsdeskundige

Als ervaringsdeskundige op het gebied van eetstoornis en burn-out help ik nu anderen op weg naar een goede balans. De fundering voor een goede balans is een gezonde leefstijl. De basis voor een gezonde leefstijl is onze voeding, beweging en ontspanning. Door de juiste balans te vinden hierin  kreeg ik zelf de energie weer terug die ik enkele jaren geleden kwijt was. Die energie en het lekker in je vel zitten gun ik een ander ook!

Mijn eigen balans

Door de vele rollen die ik heb als moeder, oma, partner en onderneemster blijft het oppassen dat ik niet opnieuw in mijn eigen valkuil trap. Maar gelukkig ben ik tegenwoordig in staat om de goede keuzes te maken en prioriteiten te stellen. Waarbij ik graag tijd vrij maak voor mijn twee prachtige kleinkinderen.

De kans dat je mij een keer tegenkomt op de fiets is erg groot. Met name op de racefiets, maar ook op de MTB een route door de bossen vind ik erg leuk. Fietsen is voor mij een manier om in beweging te zijn maar ook om te ontspannen.Tijdens het fietsen kan ik alles van mij afzetten. Ontspanning door inspanning! Daarnaast kom ik met de fiets op de mooiste plekjes van Nederland en soms ook over de grens. Hier kan ik enorm van genieten en blijf op deze manier mooi in balans.

 


Blij in Balans
Gording 93
5406 CN Uden

Tel: 06-13800478
Mail: mieke@blijinbalans.nl

© 2021 Blij in Balans - Website door De Geus Internet