OVER MIj

Ik ben Mieke Sweekhorst. Als professional en ervaringsdeskundige op het gebied van overgewicht, eetstoornis en Burn-Out help ik nu anderen. Dit voor meer energie, belemmerende patronen doorbreken en aanleren van nieuwe gezonde gewoonten voor een tevreden zelfbeeld. Waarbij ik als basis de drie pijlers gebruik van voeding, beweging en ontspanning. Door de juiste balans te vinden in voeding, beweging en ontspanning kreeg ik zelf de energie weer terug die ik enkele jaren geleden kwijt was. Die energie en het lekker in je vel zitten gun ik een ander ook!

 

Je kan het wel, het lukt je alleen (nog) niet.

Mijn eigen balans

Door de vele rollen die ik heb als moeder, oma, partner en onderneemster blijft het oppassen dat ik niet opnieuw in mijn eigen valkuil trap. Maar gelukkig ben ik tegenwoordig in staat om de goede keuzes te maken en prioriteiten te stellen. Waarbij ik graag tijd vrij maak voor mijn twee prachtige kleinkinderen.

Daarnaast is de kans groot dat je mij een keer tegenkomt op de fiets. Met name op de racefiets, maar ook op de MTB een route door de bossen vind ik erg leuk. Fietsen is voor mij een manier om in beweging te zijn maar ook om te ontspannen.Tijdens het fietsen kan ik alles van mij afzetten. Ontspanning door inspanning! Daarnaast kom ik met de fiets op de mooiste plekjes van Nederland en soms ook over de grens. Hier kan ik enorm van genieten en blijf op deze manier mooi in balans.

 


Blij in Balans
Gording 93
5406 CN Uden

Tel: 06-13800478
Mail: mieke@blijinbalans.nl

© 2022 Blij in Balans - Website door De Geus Internet