ELKE: "FITTER DANKZIJ HET SPORTEN"

Bootcamp ervaring van Elke (42)

Hoe ben je terecht gekomen bij de Bootcamp?
"In eerste instantie kwam ik bij Mieke terecht omdat ik graag een paar kilo af wilde vallen en daar wel wat hulp bij kon gebruiken. Blij in Balans sprak me erg aan dus heb ik daarvoor gekozen."

Wat deed voor jou besluiten om deel te nemen aan de Bootcamp?
"Natuurlijk wist ik wel dat sporten bij een gezonde leefstijl hoort. Ik vond op dat moment de drempel nog wel hoog om te gaan sporten, ook wist ik niet zo goed welke sport ik leuk zou vinden om te doen. Omdat Mieke zowel voedingsadviezen geeft als Bootcamp lessen heb ik me daarbij aangesloten. Het gezamenlijk buitensporten sprak me erg aan."

Wat is voor jou het pluspunt van de Bootcamp?
"Het is laagdrempelig en iedereen kan meedoen op zijn eigen niveau. Jong en oud, dun of wat steviger het maakt allemaal niet uit. Er wordt hard gewerkt maar er is ook ruimte voor gezelligheid.

Wat is voor jou een minpunt aan de Bootcamp?
"Die is er eigenlijk niet. Ik hoop alleen dat we de corona maatregelen snel achter ons kunnen laten. Ik mis de wedstrijdjes op het eind wel een beetje, alhoewel ik echt niet de snelste ben maar dat maakt dus niet uit!"

Hoe lang ben je lid van de Bootcamp?
"Inmiddels alweer ruim 2 jaar."

Wat is jouw persoonlijke beleving van de Bootcamp?
"Ik had voor ik bij Blij in Balans terecht kwam al een hele tijd niet meer gesport. Vooraf had ik niet kunnen denken dat ik iets zou vinden waar ik zoveel voldoening en plezier uit zou halen. Ik voel me veel fitter zowel lichamelijk als geestelijk en ik zou het sporten niet meer willen missen (dat ik dat ooit zou zeggen....!). Het gezamenlijk sporten en lekker in de buitenlucht bezig zijn vind ik het aller fijnst. Zelfs met slecht weer of in de winter is buiten sporten heerlijk!"

Lijkt Bootcampen jou ook leuk? Kijk dan op de Bootcamp-pagina voor meer informatie. Je hebt daar ook de mogelijkeid om je aan te melden voor een gratis proefles.

Terug naar het overzicht


Blij in Balans
Gording 93
5406 CN Uden

Tel: 06-13800478
Mail: mieke@blijinbalans.nl

© 2024 Blij in Balans - Website door De Geus Internet