HET ZOMER GEVOEL

De gedachten
De lente is begonnen en de temperaturen gaan omhoog. Je wordt hier echt blij van en kijkt al uit na de grote vakantie.  Je hebt zin in de zomerse temperaturen. Daarnaast komt eindelijk die reis in zicht die twee jaar op zich heeft laten wachten door de corona.

Alleen voel je van binnen toch niet de vreugde die je eigenlijk voor ogen hebt bij dit seizoen. Je voornemens van dit jaar zijn niet gelukt. Je baalt van jezelf en bent vooral teleurgesteld in jezelf. Jouw zelfbeeld is niet waar je van droomt of wie je wilt zijn. 

Het ‘eten’ is niet het probleem. Het is de manier waarop we met eten omgaan, waardoor we te weinig, te veel of verkeerd eten. Jouw belemmerende patronen, gedachten, emoties, het moeten van jezelf, zorgen ervoor dat je op de automatische piloot blijft doorgaan. Dit helpt je niet om te worden wie je werkelijk wilt zijn.

De frisse start 
Een mislukte poging mag je altijd opnieuw proberen. De kans is groot dat je de lat voor jezelf te hoog hebt gelegd waardoor je poging mislukt is. Met de inzichten die je hier mee hebt gekregen kan je het nu anders doen. 

Gelukkig zijn daarbij jouw voornemens niet afhankelijk van een dag of datum. Die voornemens kan je ook in deze tijd mee starten. Begin met een frisse start. Iedere stap die je nu neemt is er één. Op deze manier kan je toch met een goed gevoel straks van de zomer genieten. Je hebt tenslotte nog ruim acht weken voor de zomer echt begint.

Bedenk welke stappen je in die tijd allemaal kan nemen om het anders te gaan doen. Iedere stap naar verandering is er één meer dan wat je tot nu toe deed. Weet je van jezelf dat het alleen niet lukt, dan nodig ik je bij deze uit Vrijblijvend op de koffie of thee. Dan kunnen we samen bekijken waarmee ik jou kan helpen.

P.S. Als je doet wat je altijd deed, Krijg je wat je kreeg!

Terug naar het overzicht


Blij in Balans
Gording 93
5406 CN Uden

Tel: 06-13800478
Mail: mieke@blijinbalans.nl

© 2024 Blij in Balans - Website door De Geus Internet