MOEDERS UIT BALANS

Je bent na 9 maanden moeder geworden. Eindelijk die kleine in je armen waar je zo naar uit hebt gekeken. Ondanks de onvoorwaardelijke liefde voor jouw kind is het toch een behoorlijk zware taak dat ouderschap. Natuurlijk doe je alles voor jouw kind om ervoor te zorgen dat het aan niets ontbreekt. Je bent een super moeder voor de buitenwereld. Ondanks dit voel jij je van binnen niet zo happy. Je voelt onrust. Het gevoel dat je steeds minder energie hebt om je dagelijkse verplichtingen te doen.

Je voelt je schuldig bij deze gedachten en dit gevoel. Toch is dit iets wat veel moeders (ouders) overkomt. Niemand kan jou van tevoren precies vertellen wat het ouderschap inhoudt. Daarbij is ieder kind ook verschillend.

 

"Inmiddels kan ik als oma enorm genieten van mijn kleinkinderen. Maar hoe zwaar had ik het niet toen ik zelf moeder was?"

Je bent de Balans kwijt tussen je gezin, werk en ontspanning. Geen tijd meer voor jezelf. Daarbij erger je je ook aan de overtollige kilo’s die nog zijn overgebleven. De gedachten hier aan maken het moeder zijn nog zwaarder. Je komt in een negatieve spiraal terecht.

Gelukkig kan je deze negatieve spiraal met kleine stappen doorbreken. Dit doen we met behulp van de ACT methode. Waardoor er naast de liefde voor jouw kind ook weer positieve ervaringen zijn. Van uit balans naar in balans. Stap voor stap kom je weer naar wie je wilt zijn.

Terug naar het overzicht


Blij in Balans
Gording 93
5406 CN Uden

Tel: 06-13800478
Mail: mieke@blijinbalans.nl

© 2024 Blij in Balans - Website door De Geus Internet