ONTSPANNING DOOR INSPANNING

Wat is jouw manier van ontspanning? Wellicht weet je dit wel maar komt het er niet van. De drukte en verplichtingen van de dag slokken je op. Met als gevolg dat het allemaal VEEL voor je wordt. Hierdoor raak je het overzicht kwijt. Je lichaam geeft al de nodige signalen af maar je negeert ze, want die was moet nog gedaan worden. Hoe meer je er aan denkt hoe drukker je het hebt. Met als gevolg dat een Burn-out op de loer ligt. Je bent de Balans kwijt.

Je werkt, je kinderen vragen aandacht en het huishouden gaat ook niet van zelf. Terwijl je partner gezellig een avondje met vrienden op pad gaat, barst jij in tranen uit. Of je gaat aan het snoepen. Alles en iedereen lijkt tegen te werken. Wat voel jij je ellendig. Het vervelende is ook dat je geen oplossing kan bedenken.

 

Ik zit lekker in mijn vel. Dankzij de tijd die ik maak om te gaan fietsen of buiten in beweging te zijn.

Dus dat gaan doen waar je jouw ontspanning uithaalt is al helemaal niet mogelijk. Misschien voel je zelfs iets van jaloezie of afgunst dat ik tijd heb om te fietsen. Ik kan je vertellen dat ik er ook zo voor heb gestaan. Toch mijzelf de tijd gunnen en maken om mijn accu op te laden helpt mij. Door mij dagelijks te ontspannen zit ik lekker in mijn vel. De ene dag is het misschien maar 10 minuten de andere dag een paar uur. Hierdoor kan ik de verplichtingen van de dag aan. De berg waar ik zo tegenop kan zien lijkt dan lang niet zo erg te zijn.
Dit gun ik jou ook!

Terug naar het overzicht


Blij in Balans
Gording 93
5406 CN Uden

Tel: 06-13800478
Mail: mieke@blijinbalans.nl

© 2024 Blij in Balans - Website door De Geus Internet