SANNE HAAR VALKUIL

Sanne is onderneemster, moeder van twee kids en partner van Mark.

Voor haar werknemers het grote voorbeeld, kartrekker en staat altijd klaar voor iedereen. Haar vriendinnen zien haar als de perfecte moeder, Die thuis alles altijd keurig aan kant heeft en ze ook nog tijd heeft om twee keer per week te gaan hardlopen. Je zou er bijna jaloers op worden.

Helaas zit Sanne momenteel niet lekker in haar vel. Ze heeft het idee dat ze alles alleen moet doen. Wanneer haar man is sporten en de kinderen op bed liggen begint ze te snoepen. Ze heeft momenteel weinig energie. Daarnaast is ze de laatste tijd erg emotioneel. Dit was voor haar het moment om hulp te zoeken. Zo kwam Sanne bij mij terecht.

Uit de intake bleek al snel dat Sanne erg perfectionistisch is. Een mooie eigenschap maar op dit moment ook haar grote valkuil.

Nu samen met haar een plan opgesteld om op die manier in kleine stappen naar haar persoonlijke doel toe te werken. Ze wil zich weer fit en energiek voelen. Daarbij speelt haar vrijheid ook een grote rol.

Ze gaat de komende tijd eerst weer tijd besteden om haar hobby fotografie op te pakken. Zich zelf de tijd gunnen om iets te doen waar ze energie van krijgt. Daarnaast wekelijks boodschappen laten bezorgen, waardoor ze niet meer mis grijpt op gezonde voeding.

Terug naar het overzicht


Blij in Balans
Gording 93
5406 CN Uden

Tel: 06-13800478
Mail: mieke@blijinbalans.nl

© 2024 Blij in Balans - Website door De Geus Internet