Body & Mind Challengeweek

Informatieavond

Haal het beste uit jezelf!

De Body & Mind Challengeweek is de nieuwe editie van de Helweek die ik voor Corona jaarlijks organiseerde. De komende editie staat gepland van:

16 t/m 22 januari 2023

 

Meld je nu aan voor de informatieavond op 11 oktober

 

Wat is jouw droom je waard?

Om een hele week aan jezelf te werken, te ontwikkelen en waarin je ontdekt dat je meer kunt dan jezelf denkt. Een week die gepaard gaat met een lach en een traan en voor altijd in je geheugen gegrift zal staan. Die het vuurtje in jou aanwakkert wie je bent, wat jouw doel is in dit leven en waarvoor je mag gaan staan.

Zodat je aan het eind van deze week, trots kan zijn op wat je in die week allemaal bereikt en nog meer van jezelf kunt houden. Met de boost aan zelfvertrouwen kan jij jouw droom of doel waarmaken. Wat gun jij jezelf?

7 dagen die jouw leven veranderen!

We beginnen op maandagochtend 16 januari om 5:00 uur en eindigen op zondagavond 22 januari om 22:00 uur. Waarbij we vanaf donderdagavond t/m zondagavond gezamenlijk doorbrengen op een locatie omgeven door een groot bosgebied. Jouw eten, drinken en slaapplek is in die dagen allemaal geregeld.

Deze dagen worden geleid door vaste regels, een strak regime en sporten staat centraal. Dit wordt een week die je nooit meer zal vergeten.

Iedere dag een ander thema!

Je moet diverse opdrachten voltooien zodat je bewuster wordt van je eigen patronen. Je gaat grenzen verleggen, je leert je eigen grenzen aan te geven en in te zien dat je tot meer in staat bent dan je zelf denkt. Uiteindelijk gaat het erom dat je het beste uit jezelf haalt in deze week en de rest van je leven. Wat de reden ook is dat je meedoet, je zal heus niet als een monster uit deze Body & Mind Challengeweek komen. Integendeel, je zal eruit komen als een betere versie van jezelf.
Wat we verder allemaal gaan doen blijft nog even geheim tot 11 oktober tijdens de informatieavond. Wat ik wel al kan verklappen is dat ik in deze week door meerdere mensen wordt bijgestaan. Onder andere door een MasterChef-kok die het eten verzorgd en een sergeant-majoor van de commando’s die je fysiek en mentaal uit je comfortzone haalt.

INFORMATIEAVOND

11 OKTOBER 2022 | 19:30 UUR

LOCATIE WORDT NOG BEKEND GEMAAKT

KOSTEN: € 10,- PER PERSOON

Ben je ook zo nieuwsgierig geworden wat deze week verder inhoudt? Schrijf je dan vandaag nog in voor de informatieavond.

Let op! Er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen beschikbaar, VOL = VOL!

Daarnaast krijg je tijdens deze avond een fantastisch aanbod dat alleen geldt voor de bezoekers van de informatieavond.

 


* Deze velden zijn verplicht.

 

Wat ik je wel al kan beloven is dat de € 10,- p.p. voor de informatieavond nooit weggegooid geld is.
Het drankje, de gezonde snack en de informatie en inzichten die je krijgt zijn het geld al dubbel en dwars waard. Zo niet, dan heb je een inspirerende avond gehad voor een bedrag dat je op het terras kwijt bent aan koffie of thee met een versnapering.

Blij in Balans
Gording 93
5406 CN Uden

Tel: 06-13800478
Mail: mieke@blijinbalans.nl

© 2022 Blij in Balans - Website door De Geus Internet