Juliën (38 jaar)

Ik ben bij Mieke gekomen omdat ik graag wat wilde afvallen. Tijdens het squashen ondervond ik nogal wat problemen door mijn overgewicht. Wekelijks squash ik op woensdagavond en doe ik mee aan de competitie. Wanneer ik een wedstrijd verloor kwam het meestal door het gebrek aan snelheid en flexibiliteit. Ik had altijd twee tot drie dagen last van spierpijn na een squashavond.

Ik moest aanzienlijk meer water gaan drinken van Mieke. Dit koste in het begin wel moeite om het niet te vergeten. Ik heb mezelf aangeleerd om bij ieder eetmoment te drinken en standaard een flesje water in de auto mee te nemen. Wat vond ik het in het begin vervelend dat ik twee tot drie keer per nacht mijn bed uit moest om te plassen. Daarnaast kreeg ik het advies om geen alcohol meer te drinken na het sporten. Dit meteen uitgeprobeerd en inderdaad de spierpijn was aanzienlijk minder en na één dag had ik er geen last meer van.

Door het meer eten en drinken in combinatie met wekelijks mee te doen aan de Bootcamp heb ik de competitie ronde die daarop volgde gewonnen. Ik merk dat ik me veel fitter voel, beter kan concentreren en veel lekkerder in mijn vel zit. Dit alles komt ten goede van mijn HBO studie die ik naast mijn fulltime baan volg. Hierdoor heb ik er het vertrouwen in dat ik deze studie volgend jaar met een diploma kan afronden.

BEKIJK MEER ERVARINGEN


Blij in Balans
Gording 93
5406 CN Uden

Tel: 06-13800478
Mail: mieke@blijinbalans.nl

© 2024 Blij in Balans - Website door De Geus Internet