Rob (27 jaar)

Hoi allemaal mijn naam is Rob van Tartwijk en ik ben 27 jaar oud. Ik ben bij Mieke terecht gekomen via een vriend, hij had zichtbaar goeie ervaringen met haar en dat deed mij doen besluiten dit ook te gaan doen. Zelf was ik ook aan de zware kant door mijn ongezonde levensstijl ook al sportte ik heel veel, toch bleef ik aankomen. We zijn hier mee aan de slag gegaan en met succes in een half jaar tijd was ik 10 kilo afgevallen en top fit. Dit alles door meer te gaan eten en bewuster te eten. Ik at destijds veel te weinig waardoor mijn lichaam in de overlevingsstand was overgeschakeld.

Inmiddels loop ik nu al een aantal jaren bij Mieke, ik vind de huiselijke sfeer fijn. Dit stelt mij erg op mijn gemak tijdens de gesprekken waardoor ik ook vaak mijn emotionele kant durf te laten zien. Waar ik op dit moment het meest aan werk is het mentale gedeelte. Mieke geeft mij een aantal handvatten en tools om aan vast te houden. Zodat ik me lekker blijf voelen en daardoor de focus kan vasthouden om niet terug te vallen in mijn oude gewoontes. Ik kan oprecht zeggen dat ik me dankzij Mieke veel zelfverzekerder voel.

Mocht je het leuk vinden om meer van mijn ervaringen te lezen, ik schrijf ook wekelijks een blog over hoe ik de weken door kom en de problemen waar ik mee worstel. Hopelijk helpt dit jou om toch de stap te zetten en niet in de oude gewoontes te blijven hangen, want ook jij verdient het om lekker in je vel te zitten.

BEKIJK MEER ERVARINGEN


Blij in Balans
Gording 93
5406 CN Uden

Tel: 06-13800478
Mail: mieke@blijinbalans.nl

© 2024 Blij in Balans - Website door De Geus Internet