OVER MIEKE

In 2013 heb ik de grote sprong in het diepe gemaakt: Vanuit een fulltime vaste aanstelling naar het zelfstandige ondernemen. Na langere tijd zelf de balans kwijt te zijn, heb ik in 2012 de hulp van een Personal Coach ingeschakeld. Met een brede interesse en arbeidsverleden wist ik niet wat ik nu werkelijk wilde. Met behulp van mijn coach kwam ik tot de ontdekking dat mijn passie op een heel ander gebied ligt dan het bedrijfsleven. Mensen coachen, in beweging brengen en coachen naar een betere balans is waar ik blij van word.

Naast de diploma’s van diverse sportopleidingen die ik eind jaren 90 heb gehaald, ben ik in 2012 weer gaan studeren. Dit om naast eigen ervaring ook de kennis in huis te hebben op het gebied van voeding, beweging en ontspanning. Daarnaast wilde ik graag alles leren over voeding. Vooral welke invloed (on)gezonde voeding heeft op het functioneren van ons lichaam. Bovendien heb ik mij verdiept in opleidingen over ons mentaal welzijn. Welke invloed heeft ons brein op ons mentaal welzijn en (eet)gedrag. 

Je kan het wel, het lukt je alleen (nog) niet.

Ervaringsdeskundige

Als ervaringsdeskundige op het gebied van eetstoornis en burn-out help ik nu anderen op weg naar een goede balans, waarbij ik als basis de drie pijlers gebruik van voeding, beweging en ontspanning. Door de juiste balans te vinden in voeding, beweging en ontspanning kreeg ik zelf de energie weer terug die ik enkele jaren geleden kwijt was. Die energie en het lekker in je vel zitten gun ik een ander ook!

Mijn eigen balans

Ik ben moeder van twee kinderen. Beide zijn ze inmiddels volwassen en uit huis. Jurgen is mijn partner en maatje waarmee ik samenwoon. En dan ben ik ook nog oma van twee prachtige kleinkinderen waar ik graag tijd voor vrijmaak.

De kans dat je mij een keer tegenkomt op de fiets is erg groot. Met name op de racefiets, maar ook op de MTB een route door de bossen vind ik erg leuk. Fietsen is voor mij een manier om in beweging te zijn. Tijdens het fietsen kan ik alles van mij afzetten. Ontspanning door inspanning! Daarnaast kom ik met de fiets op de mooiste plekjes van Nederland en soms ook over de grens. Hier kan ik enorm van genieten en blijf op deze manier mooi in balans.

 


Blij in Balans
Gording 93
5406 CN Uden

Tel: 06-13800478
Mail: mieke@blijinbalans.nl

© 2021 Blij in Balans - Website door De Geus Internet