CORONA FIT CHALLENGE

De Corona Fit Challenge is een gratis challenge. Deze heb ik opgezet voor wie fitter wilt worden of blijven in deze Bizarre tijd.

Ja helaas treft COVID19 ons allemaal. Ook al heb je geen Corona gehad (gelukkig maar) je wordt er toch door geraakt. Misschien moet je thuiswerken, meer uren maken omdat je in de zorg werkt, ben je ontslagen of raak je geïsoleerd door de maatregelen. Deze challenge helpt je om op een leuke uitdagende manier deze tijd te doorstaan.

"Voorkomen is beter dan genezen"

Je ontvangt de komende 4 weken een mail met opdrachten op het gebied van voeding, beweging en ontspanning om in balans te blijven. Aan jou de keuze of je de challenge halfslachtig of super fanatiek meedoet. Hoe meer opdrachten jij voldoet des te fitter jij je zal voelen. Om gemotiveerd te blijven kan je een beroep doen op mij. Om steun te ervaren van andere deelnemers kan je jouw vrienden uitnodigen om mee te doen. Door jouw ervaring te delen op social media maak je de challenge laagdrempelig waarmee je anderen uitdaagt om mee te doen.

 

Terug naar het overzicht


Blij in Balans
Gording 93
5406 CN Uden

Tel: 06-13800478
Mail: mieke@blijinbalans.nl

© 2024 Blij in Balans - Website door De Geus Internet